14. kesäkuuta 2011

elämäääää

Mitäs oonkaan ehtiny tekeen sitten viime näkemän… Hm, no, viime viikonloppu meni aika rauhallisesti, olin paljon yksin kotona ja näin, lagailin. Sit maanantaina starttas viimenen kouluviikko! Onneks ei kuitenkaan ollu ihan niin kamalaa kun ei ollu aina kaikkia tunteja kun opettajia oli pois jne sillee… Saatiin parit kokeet ja katteltiin parit leffat ja muuten enkussa kun sanoin että kehitettiin niitä realitu-ohjelmia ja maanantaina sitte valittii se mikä tehtäisi niin meiän Singer In The Street voitti! Aika uskomatonta sinänsä koska mun mielestä siellä oli parempiakin :D

Tiistai meni ihan kivasti, iltapäiväl ei ollu liikuntaa ja oli 2h hyppy nii lagailtii vaa Margaux’n ja Sophien kans CDIssä mitään erityistä tekemättä… Leikeltii hiuksii ja tytöt kertas ja mä kuuntelin radioo, oli tärkeetä. Ja tiistai oli hieno päivä siinä mielessä että €-enkku loppu, olin kyllä niin onnellinen koska se on ollu ehkä tän vuoden järkyttävintä piinaa tuolla koulussa… Ja illalla sitte purettiin puukuormaa Celinen kanssa, onneks oli vähän pienempi kun semmoset järkyttävät vuoret mitä iskä aina hommaa siihen meiän pihalle..

Keskiviikkona tuli s-kipattua 3h ranskaa mutta ei tästä kannata järkyttyä, antakaa kun mä selitän! Eli se ensimmäinen tunti, 10-11 meni siinä kun luultiin eka Hannahin kanssa että meillä olis toista ranskaa mut ei sit ollukaan ja päätettiin et ei jaksa mennä sinne tunnille nyt vielä, mennään vasta klo 11 kun oli siinä semmone tupla. Ja sit kun meillä on normaalisti keskiviikko iltapa vapaa nii ranskan opettaja oli ystävällisesti laittanu meille extra tunteja siihen 13:30 eteen päi että ne saa vähän kirittyy noita noide baccei varten ja kun en oo tekemässä niitä niin katoin parhaaks jättää menemättä ja menin sen sijaan kaupunkii kattelee pitkästä aikaa

Torstaina katteltii leffaa enkussa mut sit koska mantsan ope on ihan kuiva niin tehtiin toki viimeiseen asti hommia, lol. Mut sit oli kiva matikan tunti kun ei tehty mitään, opettaja anto meille sudokui ja otettiin kisa Margaux’n kanssa jonka sit voitin. Sit se ei halunnu ottaa revanssia joten tein yksinäni siinä samalla kun lagailtii hehe juteltiin tärkeitä ja Margaux leikkas mun hiuksii ja viilas kynsii ja opettaja oli iha sillee että mikä kauneussalonki tääl on pystys :D

Perjantaina oli sitten viimenen päivä ja abit oli pukeutunu sillee penkkaristi ja osa 1ereistäkin. Ja koska oli conseil de classei nii taaskaa ollu kaikkii tuntei ja osa porukast lähti menee ja esim. matikassa oli ehkä jtn 10 tyyppii? Tärkeetä, etten sanois…
Siinä sit iltapäivällä koulun jälkeen lähettii Margaux’n ja Sophien kanssa kaupunkii ostaan Sophien siskolle synttärilahjaa ja varaan kampaaja-ajat mulle ja Hannahille ja totta kai, lagaamaan! Kierreltii kirjakauppoi jne ja tehtii kaikkee tärkeetä, sit siinä kuuden jälkee lähettii kotia kohti. Menin iha tärkeenä bussilla mäen ylös vaik jouduin venaa hetken, onneks Sophie odotteli mun kaa =)

Lauantaina sitte siinä midin jälkeen totesin että ei, ei pysty oleen tässä talossa, pakko mennä pihalle ja tekstasn Margaux’n apuun. Mentii sit siinä neljän aikaa iha vaa lagaan kaupunkii ja sit Margaux pyys mua niiden kaa piknikille sunnuntaiks ja sillo la illalla syömään ja lopulta päädyttii siihen että meen niille yöks. Mentiin siinä sit meille hakeen kamoja ja Margaux soitteli sen äidille ja sit suunnitelmat sai taas uuden käänteen ja päätettiin että joo, jäänkin sinne sitte maanantaihin asti! Kysyin hosteilta eikä mitään ongelmaa, niitä nyt kun lähinnä kiinnostaa se millon mä syön siellä joten lähdettiin sitte siinä vähän enne seitsemää, Margaux’n äiti haki meiät meiltä ja vietettiin pizzalauantaita :D siel oli pikkuveli taas ihan täpinöissä, syötiin siinä siis ja sit oltiin koneella ja katteltiin telkkaa ja mentiin melkein ajoissa nukkumaan.
Sunnuntai aamuna Jules (pikkuveli) tuli herättään meiät ja siinä sitten suihkun kautta valmistauduttiin ja midin aikoihi lähdettii ajelemaan kohti jotai pikku kylää. Pysähdyttii johki pellon vieree ja leiriydyttiin siihen nii, syötii hyvää salaattii ja leipää ja pateeta ja kirsikoita ja nam, nähtiin lehmiä ja siellä oli ötököitä, aurinko paisto ja oli nii ah rentoo! Elämä.
Siinä sit kun lähdettii nii mentiin johkin kylään mis oli hippimarkkinat tmv, oli aika siistii!

piknikillä!

normaali kuva meistä

Jules, Anni, Axelle, Margaux

kovii agenttei!!


<3

laitoin ruokaa :)

aamu on elämän parasta aikaa


Sit lähdettii sieltä ja mentiin kattoo jotai perhetuttuja ennen ku tultiin sit illansuussa kotiin ja alettiin laittaa ruokaa. Kokkailtii oikeen asiallisina Margaux’n kanssa, meiltä sujuu perunoiden paisto! Syötiin sit siinä ja jälleen kerran lagailtiin, miten lagaaminen onkaan niin kivaa ja tärkeetä? En ymmärrä. Mut joo, sit oltiin koneella siinä aamun ensitunneilla ja mentiin nukkumaan joskus kolmen kieppeillä… Ja aamulla herättiin sitte siinä puol 12 hehe, syötii aamupalaa, lagattii, syötii ruokaa, lagattii, mentiin koneelle ja sit joskus neljän jälkeen Margaux’n äiti heitti mut kotiin että pääsisin pakkaamaan mutta eei, tuli komento että huone järjestykseen joten siinä meni mukavasti pari tuntia ennen kun pääsin alottaan pakkaamista… Ja sit olikin ruoka mut sen jälkee pääsin alottaa kunnolla! Tosin käsi vaati mut koneelle ja sit aloin jumittaa koneella nii se pakkaaminen hidastu… Mut tärkeintähän on että tänä aamuna oli valmista! En oo nyt varma oonko muistanu siis mainita mutta Pariisi mua kutsuu oo-o, sisko ja isotäti ja toki keskiviikkona Vantaan ihmeellinen käsi, JJ! Kerron tästä aiheesta lisää sitten reissun jälkeen ;)

6 kommenttia:

  1. Laitettiinko sut siivoon bordelli???? Yh en pääse Pariisiin. Perkele

    VastaaPoista
  2. no löytyi se ranskalainen ihailijakin sitten ihan loppumetreillä, vähän nuorelta näyttää :)

    VastaaPoista
  3. Joo =( piti siivoo bordel, nii kamalaa!

    Ja juu, ihailijaa löytyy ;)

    VastaaPoista
  4. hahahahhaha tää oli niii mdr:DDDDDDDDDDD ja JJ kyllä pariisissa ei olisi ollut sulla sama jos en mö ois ollu siellä !;) eikö?

    VastaaPoista
  5. ei todellakaan ;) oli nii tärkeetä!

    VastaaPoista